رستوران عجیب و تاریک در لندن

منتشر شده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۸

از بین رستوران‌های عجیب و متفاوتی که در دنیا وجود دارند، می‌خواهیم شما را به یک رستوران گردی خاص در یک رستوران تاریک به نام "دَنس لِنور" دعوت کنیم.
شاید نام رستوران تاریک را شنیده باشید، شاید هم در ذهنتان بگویید که چطوری می‌شود؟!
پس بیایید بیشتر درموردش بدانیم. چون این سبک رستوران هم برای کسانی که می‌خواهند در ایران رستورانی خارج از مدل معمولی راه‌بیاندازند یک ایده‌ی خوب است و هم برای کسانی که مشتری آن می‌شوند تجربه‌های خاصی دارد.

هدف از غذا خوردن در تاریکی مطلق

این رستوران تاریک که در کلارکنولِ لندن واقع شده، به دلیل مفهومی که ارائه می‌دهد یعنی "غذا خوردن در تاریکی مطلق" در بین مردم معروف شده. هدف اصلی این است که شما هم مانند تمام گارسون‌های آن که نابینا هستند برای مدت کوتاهی زندگی سخت آنها را تجربه کنید و قدر بینایی‌تونو بیشتر بدونید. خب بریم سر مراحل سفارش غذا.

مراحل صرف غذا در رستوران تاریک

مراحل صرف غذا در رستوران عجیب غریب و تاریک دنس لنور را در ویدیوی زیر ببینید؛ توضیحات کامل‌تر را در پایین بخوانید. حتما برای ما در دیدگاه نظرتان را درمورد رستوران‌های عجیب و مخصوصا این رستوران بنویسید. دوست دارید امتحان کنید؟

خوش آمد گویی

شاید شعبه‌های دیگر این رستوران را در پاریس، بارسلونا، سن پترزبورگ و نایروبی دیده باشید؛ اما شعبه اصلی آن در کلارکنولِ لندن است. وقتی به رستوران می‌رسید ابتدا پنجره‌هایی را می‌بینید که با پرده‌های ضخیم پوشیده شده‌اند. وارد که می‌شوید یک موحطه‌ی کاملاً روشن و پر نور است، مسئول خوش‌آمدگویی به شما درباره قوانین سالن توضیح می‌دهد و  شما را به قسمتی راهنمایی می‌کند که می‌توانید یک نوشیدنی سفارش دهید و با مهمانان دیگر رستوران کمی صحبت کنید. همین از اضطراب اولیه‌تان کم می‌کند و باعث می‌شود احساس راحتی کنید.

گذاشتن وسایل در کمد

بعد وارد قسمتی می‌شوید که باید کت، کیف و هر چیز دیگری که حتی ممکن است مقدار ناچیزی نور از خود ساتع کند را در قفسه‌های قفل‌دار بگذارید. حتی ساعت‌مچی با عقربه‌های شبرنگ هم از این قاعده مستثنی نیست، هیچ راه فراری ندارید!

هدایت به اتاق غذاخوری تاریک

بعد از گذاشتن وسایل در کمد یک راهنما یا پیش‌خدمت به شما معرفی می‌شود که شما و گروهتان را به اتاق غذاخوریِ کاملاً تاریکی هدایت می‌کند.

 

از اینجا به بعد باید برای هر چیزی که می‌خواهید، حتی رفتن به سرویس بهداشتی، او را صدا بزنید (البته سرویس بهداشتی‌اش تاریک نیست). کارکنان راهنما شما را به سمت میزتان می‌برند و به شما کمک می‌کنند تا پیچیدگی‌های این شرایط را درک و با آن وفق پیدا کنید. در ۵ تا ۱۰ دقیقه (زمان آشنایی مهمان‌ها با فضای تاریک سالن) گارسون‌ها نان و نوشیدنی می‌آورند. این در حالیست که شما فقط می‌شنوید، هرچه پلک می‌زنید چیزی نمیبینید و با استرس و هیجان منتظر یک غذای خاص هستید.

منوی رستوران تاریک

حالا نوبت غذا است. تاریکی در مورد منوی غذا نیز صدق می‌کند و تنها چیزی که می‌دانید این است چهار گزینه وجود دارد: منوی سفید (سورپرایز سرآشپز)، منوی قرمز (غذا با گوشت قرمز)، منوی آبی (غذای دریایی) و منوی سبز (غذای گیاهی).

غذاهایی که تا به حال در این رستوران سرو شده‌اند شامل کاستارد خرچنگ با پوره توت فرنگی، آهوی کبابی با بادمجان؛ پوره گوشت اردک با قارچ ترافل سیاه و پنیر گورگونزولا همراه گیاه سالسیفی (شنگ‌تره‌ای) می‌شود.

تست غذا در تاریکی محض

شما در ظلمات شروع به خوردن غذا می‌کنید، در تاریکی که قابل وصف نیست و هرچه چشم را باز و بسته می‌کنید هیچ نمیینید، با حسی عجیب و غریب و هیجان زده یک طعم و مزه واقعاً جدید را تجربه می‌کنید. سعی می‌کنید روی حواس بویایی و چشایی‌تان تمرکز کنید تا غذا را حدس بزنید.

کسانی که به اینجا می‌آیند، یک جوری غذا را مزه‌مزه می کنند که محال است در جای دیگر به این شکل رفتار کنند. آن ها حتی از روی بوی غذا هم تلاش می‌کنند تا حدس بزنند آن غذا چیست. همین حس ماجراجویی است که نام رستوران دان لو نوآر را سر زبان‌ها انداخته است. در آن موقع شما صدای افراد در میزهای کناری را می‌شنوید که ممکن است آشنا برسند اما واقعا کسی را نمیبینید و درمورد ظاهرش هم نمی‌توانید چیزی بگویید. به همین دلیل شاید به گفته برخی برای اولین قرار ملاقات دوستانه خوب باشد.

پس از صرف غذا

پس از اینکه غذایتان را میل کردید، به طبقه بالا راهنمایی می‌شوید و به شما هشدار می‌دهند که کمی طول می‌کشد تا چشم‌هایتان به نور عادت کند. در آنجا با قهوه و چای از شما پذیرایی می‌شود و بعد به هرکس توضیح ‌می‌دهند که چه غذایی خورده است.

نتیجه گیری هنگام خروج از رستوران 

صرف غذا در این رستوران نهایتاً 2 ساعت طول می‌کشد؛ وقتی از رستوران خارج می‌شوید، برای اولین بار در زندگی قدر بینایی‌تان را می‌فهمید. و در واقع ارزش واقعی نور را از افراد نابینا هدیه می‌گیرید. آن وقت است که معنای شعار این رستوران «گاهی اوقات متحمل شدن کمی رنج می‌تواند شما را به مسیر درست راهنمایی کند» برایتان تداعی می‌شود!

منبع: thenudge.com

۱۹ اسفند ۱۳۹۸

تیم نودید

3.2/5 - (5 امتیاز)

1 دیدگاه

  • سام

    به درد اینایی می‌خوره که تازه دیت اولشونه و کسی طرف رو معرفی کرده
    اینجوری دیگه طرف مقابل رو نمی‌بینی تا آخر آشنایی و کلی با هم گپ میزنید و اگه خوشتون نیومد پامیشید میرید بدون اینکه همدیگه رو ببینید ?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.