۶ راهکار برای مدیریت بهتر کسب و کار در سال ۲۰۱۹

منتشر شده در ۲۳ دی ۱۳۹۷

به خاطر داشته باشید که مدیریت کسب و کار و رهبری افراد، پیشتر و بیشتر از آنکه مربوط به هدایت افراد باشد، شیوه‌ی هدایت زندگی خودتان است. بنابراین نکته‌های زیر، در کنار جنبه‌ی اجتماعی و شغلی، جنبه‌ی فردی نیز دارد.

۱- کمتر و مفیدتر کار کنید

ما مدام با پیام‌هایی که به ما می‌گویند مفیدتر باشیم، کمتر و بهتر کار کنیم بمباران می‌شویم. واقعیت این است که ایجاد تعادل میان کار و استراحت خروجی کارمان را تاثیرگذارتر و ما را آرام‌تر می‌کند. اگر نمی‌توانید این تعادل را ایجاد کنید، تنها عامل خودتانید و نه هیچ‌کس دیگر.

۲- اعتماد کنید و بخشی از کار را به دیگران بسپارید

واگذاری کار آسانی است. تنها باید به کسی بگویید چه‌کار کند و چطور آن را انجام دهد. اما وظیفه و مسئولیت را با هم واگذار کنید. از دست دادن کنترل مسئله‌ی دیگری است. ماهیت مدیریت خرد حفظ حس اعتماد است. و اگر کارمندانی دارید که نمی‌توانید به آنان اعتماد کنید، این شمایید که باید مورد سوال قرار بگیرید.

۳- با فرهنگ مورد نظرتان زندگی کنید

آرزوی داشتن فرهنگ سازمانی سالم و مثبت امر خوبی است. اما اینکه انتظار داشته باشید این فرهنگ از راه آموزش و دستور برقرار شود خواسته‌ی نابخردانه‌ای است. اگر می‌خواهید فرهنگ شرکتتان تغییر کند، ابتدا شما باید رفتارتان را عوض کنید. فقط آن زمان است که دیگران این مسیر را پیش خواهند گرفت.

۴- به عقل صرف تکیه نکنید

اگر فکر می‌کنید تصمیماتتان عقلانی است، متاسفانه در اشتباهید. عقل تنها یکی از قابلیت‌های ما است. قدرت تصمیم‌گیری خود را با توسعه‌ی حواس شهودی، با درک غریزی چیزها بدون نیاز به منطق آگاهانه، ارتقا دهید.

۵- منسجم عمل کنید

از رفتارهای متغیر بپرهیزید: یعنی کارهایی را در یک حوزه انجام ندهید که در حوزی‌ای دیگر حاضر به انجامش نیستید.

۶- هدفمند زندگی کنید

زندگی هدفمند یعنی کاری را که می‌کنید دوست داشته باشید و کاری را که دوست دارید انجام دهید. این کار تجمل نیست، حق هر انسانی است. اما به انتخاب خودمان هم بستگی دارد. پس اگر به کمتر از آن رضایت داده‌اید، زمان آن رسیده که تغییراتی در زندگی ایجاد کنید. بزرگ‌ترین حسرت زمان مرگ این است: کاش شهامت داشتم زندگی خودم را می‌کردم، نه آن زندگی را که دیگران از من انتظار داشتند.

در ادامه مطالعه و بررسی راهکارهای مدیریت کسب و کار، یادآوری میکنیم که تعریف اولیه برند و برندسازی یا استراتژی برند در عملکرد مدیریتی بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند در بسیاری موارد به دستیابی راهکارهایی ساده‌تر بینجامد.

۲۳ دی ۱۳۹۷

تیم نودید

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.