بهترین جارو برقی های هوشمند 2019

منتشر شده در ۲۳ مهر ۱۳۹۸

جارو برقی هوشمند دستگاهی خودکفا است که خانه‌ی شما را از نظر اتوماسیون به ساده‌ترین و موثرترین درجه‌ی خود می‌رساند.
جارو برقی های روباتیک دستگاه‌هایی شکست‌ناپذیرند که هم در نیروی کار صرفه‌جویی می‌کنند و هم در تمیز کردن کف خانه چیزی را از قلم نمی‌اندازند.
شما می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن مخصوصِ دستگاه، زمان جارو کشیدن را برنامه‌ریزی و تنظیم کنید. بهترین چیزی که بعد از خدمتکار خانگی گیرتان می‌آید همین دستگاه است، البته بدون هزینه‌ی ماهانه‌ی خانه‌ خراب‌کن خدمتکار.

 

در اینجا به ۱۰ نکته اشاره می‌کنیم که در خرید یک جارو برقی هوشمند بی‌نقص به کارتان می‌آید:

1- سطوح کف خانه
2- طول عمر باتری و شارژ
3- عملکرد کلی نظافت
4- تصفیه
5- مخزن گرد‌و‌غبار
6- چیدمان خانه هوشمند شما
7- ارتباط
8- برنامه‌ریزی
9- تعمیر و نگهداری
10- بودجه

 

1- سطوح کف خانه:

کف خانه‌ی خود را در نظر بگیرید. آیا تمام فرش است یا نه؟ شاید هم ترکیبی از هر دو.
اگر به دنبال ربات‌ جارویی برای سطوح سفت هستید از مدل هایی که میله‌های دوار پرزدار دارند دوری کنید. فرچه‌های مویی ساده در کنار مکش کافی برای چنین کف‌های مناسب هستند. در این صورت شما به دستگاهی با قدرت بالا نیاز ندارید؛ چون گرد‌وخاک روی سطوح سخت چوبی نسبت به فرش و موکت جای کمتری برای پنهان شدن دارد.
اگر قرار باشد فرش و موکت تمیز شوند، اکثر جاروهای هوشمند به کارتان می‌آیند. اگر فرش ضخیم یا در گوشه‌و‌کنار خانه قالیچه دارید، مشخصات هر مدل را با توجه بیشتری بررسی کنید.
اگر هم سطوح سخت دارید و هم فرش و موکت، مدلی را انتخاب کنید که به سطح چوبی خراش وارد نمی‌کند.

2- طول عمر باتری و شارژ:

تمام جاروهای هوشمند با باتری کار می‌کنند. اگر مدلی را دیدید که باتری‌اش در کمتر از یک ساعت تمام می‌شود، بهتر است همان اول قیدش را بزنید. یک جارو روبات مقرون به صرفه با یک بار شارژ کامل ۷۵ دقیقه کار می‌کند. این  در حالیست که مدل‌های متوسط‌تر تقریباً تا ۱۰۰ دقیقه به تمیز کردن ادامه می‌دهند و ربات‌های گران‌تر نیز تا نیاز به شارژ مجدد حدود ۱۲۰ دقیقه یا بیشتر می‌توانند کار کنند.
اندازه فضای خود را نسبت به زمان تمیز کردن در نظر بگیرید. بیشتر جارو های هوشمند باید بتوانند در یک چرخه‌ی کامل، تمام خانه را تمیز کنند. در واقع باید به طور کامل شارژ شده و برای دفعه بعدی که می‌خواهید از آن‌ها استفاده کنید آماده باشند.
اکثر جارو های هوشمند وقتی نیاز به شارژ داشته باشند به طور خودکار به سمت شارژر خود می‌روند. اگر این اتفاق در حین چرخه‌ی تمیز کردن بیافتد، بیشتر آن‌ها وقتی شارژ شان کامل شود به همان نقطه‌ای که کار متوقف شده بود بازگشته و ادامه می‌دهند.
حالا که مدلی مناسب برای سطوح کف خانه خود در نظر گرفتید و مدت زمان کافی برای تمیز شدن کف خانه دستتان آمد، بهتر است نگاهی اجمالی به عملکرد دستگاه بندازیم.

3- عملکرد کلی نظافت:

نگرانی اصلی هرکس در مورد جاروهای روباتیک نتایجیست که بعد از تمیز شدن خانه مشاهده می‌کند.
در این مورد باید صراحتاً بگوییم: اگر به دنبال عملکردی نزدیک به جاروبرقی‌های حرفه‌ای هستید باید بهایش را نیز بپردازید.
درست مثل هر چیز دیگری در زندگی، گاهی اوقات کمی سرمایه‌گذاری بیشتر می‌تواند بازگشت قابل توجهی به همراه داشته باشد.
اگر بخواهید کمی سطح خریدتان را پایین بیاورید و روباتی متوسط‌تر در نظر بگیرید، محصولی با کیفیت نصیبتان می‌شود، اما ممکن است خانه‌ای با گوشه به گوشه تمیز در حد اعلا گیرتان نیاید. روبات‌های ارزان‌تر هم ممکن است از پس فرش‌های ضخیم‌تر و پرپرز‌تر برنیایند و دچار مشکل شوند.
جاروی رباتیک مقرون به صرفه می‌تواند تنها به عنوان دستیار شما به حساب آید. اگر تصمیم به خرید جارو برقی هوشمند ارزان دارید باید به طور مرتب خانه را دستی جارو بکشید.
لُب کلام این که اگر به دنبال عملکردی درجه یک هستید پس باید به مدل‌های سطح بالاتر بچسبید.

4- تصفیه:

بهتر است در ربات جاروها به دنبال تصفیه‌ای چندمرحله‌ای باشید.
بیشتر تولیدکنندگان این جاروها از فیلترهایی با کارایی بالا استفاده می‌کنند اما دانستن آن که آیا فیلترهای هِپا واقعی هستند یا نه کار دشواریست. این فیلترها می‌توانند ۹۹.۹7 درصد از ریزترین ذرات تا اندازه 0.3 میکرون را گیر بیندازند.
اگر کسی در خانه شما از آلرژی یا آسم رنج می‌برَد، در نظر گرفتن جارویی با چنین فیلترهایی برای کاهش بروز این بیماری‌ها ضروریست.

5- مخزن گرد و خاک:

قشر وسیعی از جاروهای هوشمند هنوز مجهز به قابلیت تخلیه مخزن گرد و غبار خود نشده‌اند، پس باید به ظرفیت مخزن گرد و غبار دستگاه و اینکه محتویاتش هر چند وقت یکبار نیاز به تخلیه دارند توجه کنید.
بیشتر جارو های هوشمند بعد از ۴ یا ۵ چرخه کامل نظافت به تخلیه نیاز پیدا می‌کنند.
برای اطمینان از اینکه اندازه مخزن مناسب نیاز شماست، بهتر است تا می‌توانید نظرات کاربران را در مورد محصول مورد نظرتان بخوانید.

6- چیدمان خانه‌ی هوشمند شما:

اگر خانه‌ای بزرگ و با چیدمانی پیچیده دارید، توصیه ما این است که به سمت ربات‌ جارویی گران‌تر بروید. این جاروها با زمان کار طولانی‌تر، شارژ خودکار و مسیریابی حرفه‌ای، وسیله‌ی مناسب‌تری برای کار در فضاهای پیچیده هستند.
به این فکر کنید که آیا منطقه ممنوع الورودی برای جارویتان دارید، مثل جاهایی که حیوانات خانگی غذا می‌خورند. به این فکر کنید که جایی هست که دلتان بخواهد نظافت در آنجا با دقت بیشتری انجام بگیرد. بعضی از جاروهای هوشمندِ بهتر، با داشتن مُد متمرکز به شما این اجازه را می‌دهند که روی مناطق پر رفت و آمد بیشتر تمرکز کنید.
کسی که خانه‌ای با سطوحی در ارتفاعات مختلف دارد، نیازهایش هنگام خرید یک جاروی هوشمند به طور چشمگیری متفاوت می‌شوند.

7- ارتباط:

هر روز جاروهای روباتیک بیشتری قابلیت اتصال به WiFi را پیدا می‌کنند.
به این ترتیب شما قادر می‌شوید از طریق اپلیکیشنی در گوشی هوشمند خود تمام نظافت‌کاری‌ها را از راه دور انجام دهید. بسیاری از جاروهای هوشمند با Alexa یا Google Assistant نیز سازگار هستند. بنابراین بدون دخالت دست می‌توانید کف خانه خود را عاری از هرگونه کثیفی کنید.
روبوجارو هایی که به WiFi متصل می‌شوند به دلیل داشتن قابلیت به‌روزرسانی آنلاین از دردسرهای شما می‌کاهند.

8- برنامه‌ریزی:

باید مطمئن شوید که جارو برقی هوشمند مورد نظر شما کاربر پسند یا به اصطلاح User Friendly است و کاربردی آسان دارد. این امر شامل زمانبندی خودکار برای انجام کار نیز می‌شود.
در بیشتر مدل‌های کارآمد، تنها کاری که نیاز است انجام دهید وارد کردن برنامه‌ی ایده‌آلتان است. معمولاً برای شروع می‌توان از تنظیم‌های از پیش‌تعیین‌شده‌ی آسانِ روی دستگاه استفاده کرد.
درست مثل تمام جوانب دیگرِ خرید یک جاروی هوشمند، در این مورد هم حواستان باشد تا روی دستگاهی سرمایه‌گذاری کنید که هر روز زندگیتان را آسان‌تر می‌کند.

9- تعمیر و نگهداری:

در حقیقت شما برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌تان قصد کردید یک جارو برقی هوشمند بخرید، پس مراقب باشید که گرفتار مدلی نشوید که نگهداری بیش از حد نیاز داشته باشد.
با پیشرفت تکنولوژی دخالت انسان در جاروهای هوشمند نیز کاهش یافته. هر روز جاروهای رباتیک بیشتری قادر به تخلیه محتویات مخزن گرد و غبار خود می‌شوند. دیگر می‌توان گفت برگشت اتوماتیک به شارژر جزو یکی از قوانین این دسته از جاروها به حساب می‌آید تا یک آپشن اضافه.
همه این‌ها بدین معناست که شما نباید نیاز به نگهداری مداوم از این دستگاه‌ها داشته باشید. بدیهی است که باید از به موقع تخلیه شدن مخزن گرد و غبار اطمینان حاصل کنید. -قانون کلی‌اش بعد از هر 5-4 بار نظافت است- تمیز کردن و تعویض فیلترها تنها مورد مهمی است که باید نگرانش باشید.

10- قیمت جارو برقی هوشمند :

درست است که قیمت همیشه در تصمیم گیری برای خرید نقش مهمی ایفا می‌کند، اما هرگز نباید به عاملی تعیین کننده تبدیل شود.
مانند بسیاری از کالاهای دیگر، بین جارو های هوشمند نیز اختلاف قیمتی منطقه وجود دارد. در پایین‌ترین قیمت می‌توان با چند صد دلار صاحب یک جارو روبات کار راه بینداز شد. قیمت مدل‌های بالاتر تا هزار دلار هم می‌رسد.
به طور کلی هر چقدر بیشتر پرداخت کنید، می‌توانید انتظار نتایج کامل‌تری پس از نظافت داشته باشید.
اگر مصممید که یکی از برندهای اصلی را انتخاب کنید و حاضر نیستید چیزی را فدای عملکرد دستگاه کنید، بهتر است بیخیال مدل‌های به‌روز‌تر شوید. اینطوری هم می‌توانید معامله‌ای به صرفه انجام دهید و هم مجبور نشوید جارویی با قدرت خیلی پایین‌تر انتخاب کنید.
با توجه به نکاتی که گفته شد به یک سه‌گانه از بهترین جاروهای هوشمند سال ۲۰۱۹ رسیدیم. در حالی که پیشنهاد تمام مدل‌های برند Neato Robotics ساده‌ترین کار ممکن بود اما سعی کردیم همه جوانب را در نظر گرفته و پیشنهادی مناسب با انواع نیازها ارائه بدهیم.

 

سه جارو برقی هوشمند برتر سال 2019:

1- جارو برقی رباتیک iRobot Roomba 890 با قابلیت اتصال به WiFi

خط تولید iRobot Roomba دارای برخی از قوی‌ترین جارو های هوشمند بازار است و در صدر این تولیدات 890 قرار دارد. اما سوال اینجاست که در ازای پولی که برای خرید آن می‌دهید چه می‌گیرید؟
رومبا به دلیل داشتن سنسورها، مسیر خود را به راحتی در خانه‌ای با چیدمان پیچیده پیدا می‌کند بدون آن که لابه‌لای مبلمان گیر بیفتد. این سنسور ها همچنین از نزدیک شدن رومبا به لبه‌ای خطرناک جلوگیری می‌کنند.
دادن برنامه‌ به این دستگاه بسیار آسان است. می‌توانید جارو برقی خود را روی حالت روزانه تنظیم کنید و دیگر نگران تمیزی خانه‌تان نباشید. کنترل کردن این دستگاه بی‌مثال است، می‌توانید با استفاده از Alexa یا Google Assistant از طریق سیستم دستور صوتی آن را کنترل کیند.
تصفیه AeroForce کارای بالایی دارد، به طور که هوای داخل خانه هوشمند شما را به اندازه کف خانه‌تان عاری از هر گرد و غباری ‌می‌کند.
یک جفت فرچه مودار ، رومبا را به وسیله عالی برای تمیز کردن هرگونه سطحی تبدیل کرده است و مکش کافی برای از بین بردن هر چرک و لکه‌ای که روی فرش و موکت شما نقش بسته، وجود دارد. در عین حال قدرت دستگاه در سطحی است که به کفپوش چوبی شما خراشی وارد نکند.
اگر باتری رومبا قبل از تمام شدن کارش به پایان رسد، به طور خودکار به سمت شارژرش می‌رود.
تنظیمات نظافت این دستگاه متعددند و به راحتی برنامه‌ریزی می‌شوند. شما می‌توانید قدرت دستگاه را دستکاری کنید و همچنین تعیین کنید که رومبا از هر مسیر چند بار عبور کند یا اینکه دلتان می‌خواهد دستگاه لبه‌ها را نیز تمیز کند تا آخر کار کف خانه‌تان به یک نمایشگاه واقعی تبدیل شود.

 

2- جارو برقی رباتیک Neato Robotics Botvac D7 با قابلیت اتصال به WiFi

دامنه‌ای وسیع و گسترده از جاروهای هوشمند را در اختیارتان می‌گذارد، اما مدل D7 بدجوری به دل ما نشسته است. قطعاً این مدل یکی از ارزان‌ترین جارو روبات‌هایی نیست که می‌توانید بخرید. اگر جیب‌هایتان پرپول و استانداردهایتان دقیق است، باید D7  را امتحان کنید.

نقشه‌برداری بسیار هوشمند لیزری این جارو امکان مسیریابی سریع و پوشش کامل تمام سطوح را فراهم می‌کند. اگر از روبات‌های رندوم استفاده می‌کنید که افت کارایی دارند، الگوی عمیق و منطقی نظافت این دستگاه به مثابه کشیدن نفسی راحت برای شماست.
طراحی D شکل این محصول ممکن است در وهله اول کمی ناخوشایند به نظر آید، اما این قابلیت را به جارو برقی هوشمند می‌دهد که به سادگی از پس گوشه‌های تنگ برآید. با این جارو تمام ذرات ریز و عوامل بیماری‌زا حتی اگر در گوشه و کنار اتاق شما جمع شده باشند از بین خواهند رفت.
اگر بخواهید دستورات صوتی به آن دهید، D7 با Alexa و Google Assistant سازگار است. یا شاید بخواهید با استفاده از گوشی هوشمند خود از اپلیکیشن آن استفاده کنید. کنترل این دستگاه کاملاً انعطاف‌پذیر است. قابلیت اتصال به اینترنت این جارو باعث بروز رسانی نرم افزار آن می‌شود. این جارو روبات با فشار دادن یک دکمه از قدرتی به قدرت دیگر به کار خود ادامه می‌دهد.
اگر به دنبال جاروی رباتیکی هستید که کاری به کار شما نداشته باشد، این برندیست که می‌توانید روی آن حساب کنید و بین جاروهای هوشمند آن D7 بهترین است. پس منتظر چه هستید؟

 

3- جارو برقی رباتیک eufy BoostIQ RoboVac 11S

دیسکی زیبا به رنگ سیاه یا سفید است که هم مقرون به صرفه بوده و هم عملکردی مناسب دارد.
قدرت مکش این دستگاه معادل Pa۱۳۰۰  و قابل توجه است. زمان کار آن هم به همین اندازه ستودنیست یعنی 100 دقیقه. این‌ها مشخصات دستگاه برای تمیز کردن کف چوبی هستند؛ بنابراین ممکن است برای تمیز کردن فرش طول عمر باتری کمتر شود. این طول عمر فوق العاده با مخزن گرد و خاکی به حجم 0.6 لیتر کامل می‌شود.
این مدل از سطحی باریک و کم ارتفاع برخوردار است و بدون هیچ دردسری زیر مبلمان می‌رود.
دستگاه مجهز به سنسورهایی برای جلوگیری از سقوط آن و تصفیه‌ی سه مرحله‌ای قوی است تا این اطمینان را به شما دهد که هر فرد مبتلا به آلرژی در خانه شما آسایش خاطر دارد.
از آنجایی که حالت‌های مختلفی روی دستگاه تعبیه شده است، دست شما برای تنظیم آن کاملاً باز است. جارو هر وقت با کمبود شارژ مواجه شود خود به خود به سمت شارژر حرکت می‌کند، بنابراین جارویی دارید که همیشه شارژش پر و آماده حرکت است.
به لطف اپلیکیشن ساده و کاربردی آن، برنامه‌ریزی دستگاه برای نظافت به کار بسیار آسانی تبدیل شده.
این روبات‌جارو به جز فرش‌های ضخیم و پرپرز از پس تمام سطوح دیگر برمی‌آید.
اگر به خاطر داستان‌های ترسناکی از جاروهای هوشمند ارزان شنیده‌اید حتی حاضر نیستید به یکی از این مدل‌ها فکر کنید، شاید eufy RoboVac باعث تجدید نظرتان شود، بهتر است این را امتحان کنید.

 

۲۳ مهر ۱۳۹۸

تیم نودید

3.9/5 - (7 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.