چرا توستر مهم است؟

منتشر شده در ۱۶ مهر ۱۳۹۷

توستر اسمگ به نظر من جذاب‌ترین وسیله‌ی آشپزخانه است. موضوع فقط این نیست که یک صبحانه‌ی خوشمزه با نان داغ ترد و قهوه‌ای بیشتر می‌چسبد، اصلاً صرف وجود یک توستر، آشپزخانه را فانتزی‌تر می‌کند.

 

 

لوازم خانگی اسمگ

به همین دلیل است که من شخصاً توستر اسمگ را ترجیح می‌دهم، چون علاوه بر کیفیت بالا، صبح به صبح کار کردن با دستگاهی با چنین انحناهای بازیگوشانه و طراحی خاصی آدم را سرحال می‌آورد. رنگ‌‌هایش هم، مثل بقیه‌ی وسایل این برند، یکی از یکی بهتر است، و برای انتخاب کردن بین صورتی، آبی پاستلی، قرمز و مشکی آدم واقعاً به دردسر می‌افتد.


اما اختراع توستر هم داستان جالبی دارد:

قهوه‌ای کردن نان کاری است که از قدیم وجود داشته. تمدن‌های قدیمی برای آنکه از کپک‌زدن نان جلوگیری کنند آن را روی آتش می‌گرفتند. رومی‌ها در حدود سال ۵۰۰ قبل از میلاد این کار را از مصری‌ها یاد گرفتند و در سال ۴۴ میلادی که به بریتانیا حمله کردند، این سنت را هم با خود به آنجا بردند. در سال‌های ۱۸۸۰، با آمدن اجاق‌های چوبی و ذغالی باید راهی جدید برای این کار پیدا می‌شد، که به ساخت دستگاهی هرمی‌شکل از جنس قلع و سیم انجامید. نان را داخل آن و سپس روی اجاق می‌گذاشتند.

همچنین بخوانید: بفرمایید صبحانه با برترین کتری سال

سال‌های سال برای توست کردن نان از آتش استفاده می‌شد، تا اینکه در سال ۱۹۰۵، مهندسی به نام آلبرت مارش از کروم و نیکل آلیاژی به نام نیکروم درست کرد. این آلیاژ به آسانی به شکل سیم درمی‌آمد و هدایت الکتریکی پایینی داشت. به این ترتیب، ظرف چند ماه مخترعان دیگر با استفاده از نیکروم توستر الکتریکی تولید کردند.

و حالا چند نکته‌ی جالب در مورد توستر:

اول اینکه اولین اسم توستر اسم بانمکی بود: اِل توستو.

دوم اینکه اوایل توسترها فقط در رستوران‌ها استفاده می‌شدند چون دسترسی به الکتریسیته محدود بود، اما به‌تدریج که امکان استفاده از برق در خانه‌ها ۲۴ساعته شد، توسترها هم سر از آشپزخانه‌ها درآوردند.

سوم اینکه شاید فکرش را نکنید اما به طور متوسط هر خانوار در سال ۳۵ ساعت را صرف توست کردن نان می‌کند.

و یک پیشنهاد ویژه: مانده‌اید برای هدیه‌ی ازدواج یا منزل جدید دوستان یا آشنایانتان چه بگیرید؟ چه چیزی هیجان‌انگیزتر از توسترهای جذاب و منحصر به فرد شرکت توسعه تجارت آناهید ایرانیان، نماینده‌ی رسمی لوازم خانگی اسمگ ایتالیا در ایران، واقع در شوروم خیابان شریعتی حدفاصل پل رومی و پل صدر مراجعه کنید.

۱۶ مهر ۱۳۹۷

تیم نودید

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.